ARIIX的酬金方案

革命性的ARIIX酬金方案是获专利授权的一套方案。

ARIIX的创始人将成为股东。




以上统计数字来自2012年。只有一次接单记录的代表也包括其中。全职代表是已获得主席资格或者在此期间至少参与业务一个星期的人员。

这些数字不能代表所获利润,因为它们不包括促销活动的费用,也不包括零售所得的额外收入。这些数字不能保证或反映您将来的收益。任何对收入的保证都是不正确的 —— 成功源自我们每人自己的努力。

平均年收入 —— ARIIX的分销商


€ 142 029 —— 全职代表

€ 30 892 —— 每月至少接单一次并成为ARIIX的代表至少6个月(所有代表中每8人中的1人[12.7%])

 652 —— 对19,185名至少工作过1天的代表的平均收入。

 Gano-Balance Coffee

GET STARTED

If you live in the US, UK, Canada, Mexico, Australia, New Zealand, Puerto Rico or Ireland, you are very welcome. In addition, experienced leaders will arrange secret meetings.
Xerveoglobal@nate.com

DISTRIBUTOR

If you would like to participate in a part -time or full -time business, go to the website and sign up. CLICK HERE

CUSTOMER

If you are interested in losing weight or would like to try the product before committing to a business opportunity , go to the website.   CLICK HERE


 Xerveo Leaders

 Xerveo WorldWide

댓글

이 블로그의 인기 게시물

液体型サプリMOA アリックス

アリックス(ARIIX)製品

会員登録の申請方法 ARIIX(アリックス) Japan Online Enrollment