ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan

ARIIX aktiv8 Kompensationsplan har en unikt udviklet struktur designet til at give muligheden for ubegrænset indkomst potentiale og langsigtet stabilitet.
ARIIX har udviklet en ny kompensations struktur kaldet "multi-linie" - hvis tilgang giver et større flow af indkomst til de øverste og nederste linjer. ARIIX har med Aktiv8 Kompensationsplanen identificeret og overvundet branchens mest udbredte bekymringer og skabt et unikt indkomst potentiale.
ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan er blevet kåret som den bedste kompensationsplan indenfor netværksmarkedsføring i en afstemning udført af BusinessForHome.org, som er en af de førende nyhedshjemmesider indenfor denne industri.
Der deltog over 500 netværksmarkedsførings firmaer i afstemningen i foråret 2014, og ARIIX opnåede mere end ti gange så mange stemmer som kendte industri kæmper såsom Herbalife (22. plads), Amway (60. plads), og Avon (82. plads), og dette tilstrods for deres noget mindre antal af repræsentanter.
ARIIX har taget industrien med storm siden deres første leveår i 2011, hvor de har ændret industrien med deres nyskabende og patentanmeldte kompensationsplan, sammen med en unik, individuelt-branded, produkt-fokuseret strategi.


De forskellige kompensationsplaner

Indenfor netværks markedsføring firmaer bliver der generelt brugt tre typer af Kompensationsplaner med forskellige strukturer:
Unilevel planen
Giver en person mulighed for at opbygge og tjene på uendelig bredde.

Binær planen
Giver en person mulighed for at opbygge og tjene på uendelig dybde.


Matrix planen
Begrænser en person fra at bygge og tjene på bredde og dybde.


ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan - Multilinie

Ubegrænset bredde + ubegrænset dybde = Ubegrænset indkomst
Dr. Fred Cooper har løst dette og gjort det muligt for en person at tjene og opbygge en organisation med ubegrænset bredde og dybde, hvilket giver mulighed for at frigøre dine stærke finanser uendeligt.
ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan er en model, der giver muligheden for at opbygge en organisation med uendelig bredde og uendelig dybde.

ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan

Her er et overblik over ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan, som gør dig i stand til at opfylde dine økonomiske mål, samt at realisere dit fulde potentiale.
ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan er branchens første multi-linie kompensationsplan - det er det, der gør den så unik.

50% udbetaling

Mange netværks markedsførings virksomheder hævder at kompensere med en 50% udbetaling.
Aktiv8 er virkelig den eneste Kompensationsplan indenfor branchen, der rent faktisk udbetaler 0,50 $ på hver dollar, hvilket gør det til den højest betalende struktur til rådighed.

Automatisk optimering

Du behøver aldrig bekymre dig om, hvordan eller hvor dine personlige point eller personlige kunders point skal placeres i din organisation for at maksimere din indtjening.
Med den patentanmeldte “auto-balancing” algoritme (Automatisk Optimering), sikrer ARIIX dig, at hvert point du og dine personlige kunder genererer bliver placeret perfekt og automatisk, så din indtjening bliver maksimeret fuldt ud.


Øgede leveomkostninger
ARIIX forstår principperne for inflationen og at leveomkostningerne stiger. For at imødekomme og redegøre for disse, har ARIIX indført en algoritme for de øgede leveomkostninger. Dette betyder, at som årene går, og baseret på hvor du bor, vil din provision stige tilsvarende, og du bliver derfor sikret imod inflation og øgede leveomkostninger.

Power Re-Entry

Forestil dig at være i stand til at starte op under én person i en organisation, og derefter igen at starte op i en fuldstændig anden organisation. Med den patentanmeldte Power Re-Entry er dette blevet til virkelighed.
Dette giver dig mulighed for at arbejde og fremme cross-line support, hvor alle bliver belønnet økonomisk.
Velkommen til ægte teambuilding, hvor alle vinder!

Hvordan kan jeg maksimere min ARIIX Aktiv8 Kompensationsplan?


1: 150 PV

Sælge, bruge eller købe en indskrivning pakke med 150 PV eller mere for at aktivere din indkomst position (PV er din Personlige Volumen).

2: 100 PV

Sælge, bruge eller købe for mindst 100 PV hver 4. uge for at holde din indkomst position aktiv og være berettiget til bonus.

3: IIX Medlemskab

IIX medlemsskab giver dobbelt op på alle bonusser i ARIIX Aktiv8 Kompensationsplanen (inkluderet i købet af Medlems, Business, Elite og Ultimate Starter Pakkerne).

4: Gå efter guldstatus

Når du sponserer fire nye ARIIX Repræsentanter indenfor dine første otte uger, du sikrer du dig de eksklusive guld medlemsfordele.
Repræsentanter, der sponserer fire nye ARIIX medlemmer (med 100 PV minimum) indenfor deres første 8 uger som ARIIX repræsentant, ELLER som opretholder mindst fire Aktive personligt sponsorerede ARIIX repræsentanter på autoship, vil opnå guldstatus og vil kvalificere sig til “Matching bonus” fra deres første tre generationer.
Guldstatus vil også give mange andre fordele, som vil blive annonceret på et senere tidspunkt. 

5: Base kommissionen

Tjen 15% fra hver indkomstlinje.
Efter at have aktiveret deres første Indkomstposition med mindst 150 point i produktvolumen (PV), vil ARIIX repræsentanter, der fortsat er aktive have mulighed for at opbygge deres organisation på en virkelig revolutionerende og rentabel måde.
Hver Indkomstposition starter med 2 linjer, som du har mulighed for at registrere nye ARIIX repræsentanter i. Efterhånden som din organisation vokser vil du have mulighed for at tilføje nye Indkomstpositioner til den samme Indkomstlinie samt få flere Indkomstlinier.
Hver af disse Indkomstlinier kan give dig en betydelig omsætning. Linien med den største omsætning bliver kaldet for din “power linie” og alle dine andre linier kaldes for dine “indkomstlinier”. 
Base kommision giver 15% i provision af produktvolumen (PV) inden for alle “indkomstlinier”.
Når en af dine indkomstlinier genererer 2.000 $ (ca. 11.500 kr.) i Base kommision, får du tilføjet en ny indkomstlinie til din indkomstposition. 
Dette giver muligheden for at have et ubegrænset antal indkomstlinier for hver indkomstposition.
Udover dette får man også en ny indkomstposition i den pågældende indkomstlinie, der blev optimeret med en produktvolumen på 2.000 $ (ca. 11.500 kroner) i Base kommision, som vil give muligheden for fortsat støtte og yderligere indtjening fra dybderne af denne indkomstlinie. 
ARIIX Aktiv8 Kompensationplan modellen giver muligheden for at opbygge en organisation med uendelig bredde og uendelig dybde. 
Eksempel: Indkomstlinie 1 har 500 PV, hvilket giver 15% af 500 PV = 75 $.

6: A.S.A.P. Bonus

A.S.A.P. bonusen er for at hjælpe dig godt igang og sørge for at du tjener penge hurtigst muligt. Startbonusen er simpelthen designet til at fremme din evne til hurtigst muligt at returnere din investering og hjælpe dig med at tjene penge.
Business Pakke A.S.A.P. Starterbonus
Sælg 6 Business Starter Pakker og du tjener hvad der svarer til prisen på din Business Starter Pakke.

Elite Pakke A.S.A.P. Starterbonus
Sælg 4 Elite Starter Pakker og du tjener hvad der svarer til prisen på din Elite Starter Pakke.

7: Teamleder bonus

Teamleder Bonus er designet til at hjælpe dig med at tjene nok bonus til at betale for din Automatiske Levering hver 4. uge, også kaldet Autoship.
Oprethold 4 aktive ARIIX Repræsentanter og få bonus til at betale din egen Automatiske Levring.
En ARIIX repræsentant betegnes som teamleder når vedkommende har mindst fire aktive personligt sponserede ARIIX repræsentanter i deres team og dette vil give en ekstra indkomst på 67,50 $ (ca. 380 kroner) med IIX medlemsskab. 

8: Indkomst positions bonus


2% af verdens salg bliver placeret i en pulje. Du kan tjene aktier til denne pulje, når du optimerer en eller flere indkomstlinier.
IIX Medlemskab fordobler dine aktier.
Aktieværdien varierer fra uge til uge. Den gennemsnitlige værdi er i øjeblikket på 230 $.
Efterhånden som ARIIX repræsentanter begynder at optimere deres indkomstpositioner (hvor mindst én indkomstlinie genererer 2.000 $ (11.500 kroner) i Base kommission), vil de begynde at deltage i Indkomst positions bonusen, som indeholder 2% af selskabets samlede volumen.
Der udstedes aktier for hver optimeret Indkomst position som en repræsentant har inden for den pågældende uge. Der udstedes en aktie for deres første optimerede Indkomst position, to aktier for deres anden (3 aktier i alt), og tre aktier for deres tredje (6 aktier i alt).
Der er ingen grænse for hvor mange indkomst positioner, der kan optimeres, og derfor er der ingen grænse for antallet af aktier der kan optjenes i denne bonus.

9: Indkomstlinie bonus


1% af verdens salg bliver placeret i en pulje. Du kan tjene aktier til denne pulje, når du optimerer din anden indkomstlinie.
IIX Medlemskab fordobler dine aktier.
Aktieværdien varierer fra uge til uge. Den gennemsnitlige værdi er i øjeblikket på 800 $.
Alle ARIIX repræsentanter vil modtage aktier i 1% af selskabets samlede volumen for en provisionsperiode for hver indkomstlinie der bliver optimeret udover den første.
Der gives en aktie for den anden optimerede indkomstlinie, der gives to aktier for en tredie optimeret indkomstlinie (3 aktier i alt) og der gives tre aktier for den fjerde optimerede indkomstlinie (6 aktier i alt). Der er ingen grænse for hvor mange aktier en repræsentant kan modtage på denne måde.

10: Opsparings bonus

Når du tjener mindst 250 $ i en given uge, så vil ARIIX opspare yderligere 15% af din Base Kommissionen. ARIIX vil spare op til 2.000 $ om måneden op for dig, og når din opsparing når 10.000 $, vil ARIIX så udstede dig en bonuscheck på 10.000 $.

11: Matching bonus


Tjen en procentdel af Base Kommissionen fra de personer, som du sponserer, samt for dem som de sponserer.
Matching bonus giver en ARIIX repræsentant en matchende procentdel i bonus af Base kommissionen fra repræsentanterne i deres organisation i op til 7 generationers dybde. Denne bonus udbetales med en generationsskifte kompression der sikrer en dyb rækkevidde indenfor repræsentantens organisation.

Dynamisk kompression

Hvis en sponsor er inaktiv, vil alle blive rykket en generation op.

Bonuscheck

Når en ARIIX repræsentant opnår status af direktør (tjener mindst 250 $ i en given uge), så vil ARIIX opspare yderligere en del af Base Kommissionen. ARIIX vil spare op til 2.000 $ om måneden op, og når opsparingen når 10.000 $, vil ARIIX så udstede en bonuscheck på 10.000 $.

Rang og Forfremmelser

Indenfor ARIIX aktiv8 kompensationsplanen bliver alle titler og forfremmelser bestemt udfra repræsentanternes base kommision for en given periode.
Tjen mere - være mere i ARIIX aktiv8 kompensationsplanen.
* For at blive ARIIX repræsentant kræves der minimum en indtjening på 30 $ (172,50 kroner) inden for en uge og at der bliver udfyldt en ansøgning, herunder aftalen om politik og procedurer, som vedrører repræsentant status.
† For at være aktiv kræves der at man akkumulerer mindst 100 point i produktvolumen (PV) indenfor en periode bestående af de foregående fire uger.

Getting Started


If you want to become an ARIIX Representative OR just experience ARIIX products as a customer, here is what to do.

Customer?

You can try the ARIIX products and experience first hand the benefits to your health and wellbeing. I can help you get products at a 30% discount (same price reps pay) on any product you order or if you just like to order products directly from ARIIX and have them shipped to your door, CLICK HERE
Member/Rep?
As an ARIIX Representative you can get your products at wholesale price and can start earning income as you build your own ARIIX business locally and internationally. You will be shown how to do it and be supported every step of the way. The ARIIX seamless global compensation plan provides you with healthy residual commissions from your network of Customers/Representatives worldwide.
You will be guided step-by-step in how to get your new business off to a fast start, get your products FREE and then to earn your initial US$1000 to US$2,000 a month, part time income. You will have help every step of the way. To get started today CLICK HERE
There is also a form available that you can fill out and fax or email to the company if you prefer. Take advantage of ordering a Product Pack. Elite or Business packs are the preferred method of joining to maximize your long term business growth. 


Build your ARIIX business Internationally from your country
If you are from a country where ARIIX has not yet officially launched, you can still order products or become an ARIIX Representative. We can show you how. Build your business, maximize your involvement as a Representative and earn commissions all prior to ARIIX launching officially in your own country.

 BuyNow
▼한국회원가입(Korea Enrollment)▼
 ARIIX3303017
 Facebook
 Youtube Channel

댓글

이 블로그의 인기 게시물

アリックス(ARIIX)製品

液体型サプリMOA アリックス

アリックスのスキンケア製品Jouve(ジョヴェイ)が発売開始!!